Exploreca: De beste aanvulling voor jouw als ondernemer
voor de ondernemer
voor de ondernemer
Marketing

Exploreca onderscheidt zich als marketingplatform door zijn focus op de horecasector, waarmee je gericht je doelgroep bereikt en je merk versterkt in de wereld van de Horeca

Social media

De focus ligt op het versterken van de band tussen horecagelegenheden en gasten, met functies die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van de branche

Vacatures

Werkgevers kunnen profielen van potentiële kandidaten bekijken en direct reageren op sollicitaties, terwijl werkzoekenden gericht kunnen zoeken naar vacatures die aan hun criteria voldoen. Dit tweezijdige proces zorgt voor een efficiëntere en effectievere matching binnen de horecasector.

Bestellen

Exploreca onderscheidt zich als een voorkeursbestelplatform door naadloos bezoekers naar jouw eigen bestelpagina te leiden. Begeleid je klanten langs het gewenste bestelpad en integreer met jouw bestelsysteem om optimaal voordeel te behalen.

Reserveringen

Exploreca is jouw reserveringsplatform dat klanten rechtstreeks naar jouw reserveringspagina leidt, zodat je jouw gewenste reserveringsmethode kunt kiezen. het biedt naadloze integraties om jouw reserveringsproces te stroomlijnen.

Promotie

Bereik nieuwe lokale en nationale klanten met exclusieve aanbiedingen en acties, en beloon je trouwe klanten gemakkelijk. Ga verder dan de traditionele promoties en cultiveer een loyale klantenkring met Exploreca.

Dashboard

In het dashboard krijg je een glasheldere weergave van jouw vooruitgang. Ontdek de groei in likes, bezoekers en tal van andere waardevolle inzichten. Blijf gefocust op jouw doelen en meet jouw succes met ons intuïtieve dashboard. Jouw Exploreca-avontuur begint hier.

Data

Maak gebruik van de data uit uw regio om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot promoties, prijzen en meer. Optimaliseer uw horecaonderneming met inzichten die de groei stimuleren.

Reguliere prijzen

Basis-pakket

Start vandaag en vergroot je zichtbaarheid op Exploreca

€ 35,- per maand

Full-pakket

Maximaliseer je aanwezigheid met alle functies van Exploreca voor optimale groei en succes

€ 99,- per maand

Punten en Badges
Punten en Badges

Gebruiker verdient punten en badges met Exploreca, waarmee de gebruikers exclusieve acties bij jou kunnen bestellen. Dit trekt nieuwe klanten aan en beloont jouw trouwe gasten. Het is een win-win voor zowel jou als jouw klanten.

Promoties
Promoties

Geef je promoties een boost met Exploreca. Bereik een breder publiek door speciale aanbiedingen en kortingen te delen met gebruikers in jouw regio. Dit is een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken en de loyaliteit van bestaande klanten te belonen.

Vacatures
Vacatures

Plaats vacatures en ontvang sollicitaties van werkzoekenden. Neem proactief de leiding in je wervingsproces door in je beheergedeelte te zoeken naar geschikte kandidaten. Met Exploreca ben je in staat om actief op zoek te gaan naar de juiste match voor jouw bedrijf.

Nieuws
Nieuws

Laat je bedrijf opvallen door het delen van nieuws en updates. Houd klanten op de hoogte van evenementen, menuveranderingen, jubilea en andere belangrijke informatie. Versterk je aanwezigheid in de horecagemeenschap en trek de aandacht van nieuwe gasten.

Events
Events

Promoot je speciale evenementen, van themafeesten tot live-optredens, via Exploreca. Bereik een publiek dat op zoek is naar leuke activiteiten in jouw regio. Laat je horecagelegenheid bruisen met opwinding door deel te nemen aan Exploreca-events.

Photos
Foto's

Laat de sfeer van je horecagelegenheid zien via foto's op Exploreca. Deel mooie, smakelijke, en sfeervolle foto's van je gerechten, interieur en speciale evenementen. Foto's zijn de sleutel tot het aantrekken van klanten en het overtuigen van hen om een bezoek te brengen.

Bestellen
Bestellen

Leid bezoekers direct naar jouw bestelpagina via Exploreca en optimaliseer je bestelstrategie om maximaal voordeel te behalen. Met Exploreca vergroot je de efficiëntie van je bestelproces en verhoog je je kansen op succes.

Reserveren
Reserveren

Leid bezoekers direct naar jouw reserveringspagina en stuur hen langs het door jou gewenste reserveringspad. Ontdek onze integratiemogelijkheden voor een naadloze reserveringservaring.

Menu
Interactief menu

Maak je menu nog interactiever met Exploreca. Voeg afbeeldingen, beschrijvingen en prijzen toe aan je gerechten en drankjes. Houd je menu altijd up-to-date en stel klanten in staat om reviews te koppelen aan hun favoriete gerecht. Beheer je menu met gemak en trek meer klanten aan.

Bestel direct uw abonnement of stel uw vraag

Wij nemen na verzenden zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestelling Vraag
Uw informatie wordt niet gedeeld.

Early bird actie : Eenmalig € 99,-