Verdien als promoter bij
Promoot Exploreca en horeca gelegenheden en verdien

Verdien geld op diverse manieren als promoter!

Verdien punten met posts en badges

Laat jouw creativiteit de vrije loop en verdien punten met elke post die je plaatst op Exploreca en jouw eigen kanalen. Ontvang ook badges voor jouw prestaties en verhoog jouw invloed op het platform.

Ontvang een bonus/fee voor elke nieuwe aanmelding

Breidt jouw netwerk uit door jouw netwerk te interesseren en verwijzen naar Exploreca. Voor elke succesvolle aanmelding ontvang jij een aantrekkelijke vergoeding! Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

Horeca kan jouw expertise inhuren

Maak van jouw status een lucratieve kans! Horecagelegenheden kunnen jouw expertise inhuren voor extra exposure op Exploreca en social media!

Wat maakt het voor een promoter nog leuker:

Verdien punten bij elk bezocht bedrijf

Geniet van je maaltijden en verdien tegelijkertijd punten bij elk bedrijf waar je eet of bestelt.

Wissel punten in tegen promoties

Verzilver je verdiende punten voor aantrekkelijke promoties en geniet van extra voordelen.

Laat je punten uitkeren tegen een bedrag

Bij voldoende punten kun je ervoor kiezen om ze te laten uitkeren als een financiële beloning. Jouw invloed wordt beloond!

Bijverdienen vanaf 500 volgers

Als influencer met 500 volgers of meer kun je al aantrekkelijke inkomsten genereren. Ontvang bovendien unieke visitekaartjes die je kunt achterlaten bij horecagelegenheden waar je een post voor maakt.

Mooie presentatie van je posts

Wanneer een horecagelegenheid zich aanmeldt of al is aangemeld, wordt jouw post gepresenteerd in een fraai fotolijstje. Dit biedt jou extra reclame en is een win-win voor zowel jou als de horecagelegenheid.

Ontvang fantastische extra's

Meer informatie in je publieke profiel

Geef je volgers meer inzicht in wie jij bent. Laat ze kennismaken met de persoon achter de posts door extra informatie toe te voegen aan je publieke profiel.

Vindbaar in de speciale zoekfunctie

Vergroot je zichtbaarheid door vindbaar te zijn in de speciale zoekfunctie van Exploreca. Trek nieuwe volgers aan en vergroot je invloed op het platform.

Uitgebreider profielpagina met informatie

Ontvang meer informatie van je likes en views op je eigen persoonlijke profiel pagina. Krijg meer inzicht in jouw volgers.

Wil jij promoter worden of wil je wat extra informatie stuur ons een bericht:

Uw informatie wordt niet gedeeld.